Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας για την ήττα στο Ανοέτα, μια βαριά ήττα που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα το ματς, ανέφερε: «Ήταν ένα καλό και δυνατό τεστ για εμάς με μία από τις τοπ ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος. Χρησιμοποιήσαμε αρκετούς παίκτες διότι το σημαντικό για εμάς είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι. Θέλαμε να δούμε τη φυσική κατάσταση της ομάδας, αλλά και κάποια τακτικά κομμάτια για αυτό και προσπαθήσαμε να παίξουμε με δύο διαφορετικά συστήματα σε κάθε ημίχρονο. Παίξαμε καλά, αλλά λίγο η κούραση και λίγο το γεγονός ότι έχουμε όχι και τόσο έμπειρους παίκτες μας κόστισε το ματς. Ήταν ένα μάθημα για αυτούς. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών μου στην προετοιμασία και τώρα το σημαντικό για εμάς είναι να εστιάσουμε στα πλέι οφ του Europa League και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό για εμάς να δείξουμε καλή εικόνα και να κερδίσουμε παιχνίδια».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς