Euroleague: Με Παναθηναϊκό Ερυθρός Αστέρας και Ζαλγκίρις - Με Ολυμπιακό η Λαμποράλ
Οι Σέρβοι τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλό τους - Στο Eurocup η Ούνιξ Καζάν
Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Λαμποράλ Κούτσα με 90-82 και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου της αφήνοντας στην τρίτη τους Βάσκους.
Οι Σέρβοι στο Top 16 θα αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων τον Παναθηναϊκό και τη Γαλατάσαραϊ με ό,τι αυτό σημαίνει μετά τα όσα συνέβησαν στο ματς της Κωνσταντινούπολης στην πρώτη φάση.
Στην άδεια λόγω τιμωρίας «Hala Pionir» ο Μάρκους Γουίλιαμς με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής.
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 46-45, 70-63, 90-82
Κλείσιμο
H Zαλγκίρις Κάουνας έπαιζε το τελευταίο της χαρτί στη Zalgiris Arena και μπροστά σε 10.300 φιλάθλους. Η Σάσαρι δεν είχε να ελπίζει σε κάτι, αγωνίστηκε χωρίς άγχος και παραλίγο να ανατρέψει την κατάσταση του ομίλου.
Το έμμεσο τρίποντο του Τζέιμς Άντερσον (26π.) χάρισε τελικά την πρόκριση στους Λιθουανούς (80-79 τη Σάσαρι) κι έστειλε την Ούνικς Καζάν οριστικά στο EuroCup.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.