«Έχουμε τέσσερις τελικούς»

«Έχουμε τέσσερις τελικούς»

Τον επαγγελματισμό των παικτών της Εθνικής Ελλάδας στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες, αφού πιστεύει στην απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, περιμένει ο Φερνάντο Σάντος.

Έπαυλη 2,4 εκατ. η Αθηνά Ωνάση στο Βέλγιο(video)
«Έχουμε τέσσερις τελικούς»
Το σύνθημα για την τελική ευθεία που έχει να διανύσει η Εθνική Ελλάδας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας έδωσε ο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν σήμερα στον Άγιο Κοσμά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε «τελικούς» τα συγκεκριμένα ματς και τόνισε ότι περιμένει οι διεθνείς να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών, αφού πιστεύει ακόμα στην απευθείας πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Μουντιάλ.

Κλείσιμο
Όσον αφορά την προπόνηση, ο Πορτογάλος δεν δοκίμασε το σύστημα που προορίζει για το εκτός ματς με το Λιχτενστάιν, αφού επέλεξε στην κορυφή της επίθεσης τον Δημήτρη Παπαδόπουλο μαζί με τον Κώστα Μητρογλου.

Αυτό, όμως, είναι πιθανό να γίνει, στο ενδεχόμενο που δεν πάει καλά το ματς και θελήσει να πιέσει περισσότερο τους γηπεδούχους.

Το αναμενόμενο σχήμα είναι ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Σιόβα και Χολέμπας.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης, με τους Μανιάτης (δεξιά) και Ταχτσίδη (αριστερά) ως εσωτερικούς. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κονέ, Χριστοδουλόυπουλος και Μήτρογλου.


Διαβάστε περισσότερα στο: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης