Στον Αβραμόπουλο ο Ρώσος πρέσβης

Στον Αβραμόπουλο ο Ρώσος πρέσβης

Τον πρέσβη της Ρωσίας στην Αθήνα, κ. Βλαντιμίρ Τσικβισβίλι, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Στον Αβραμόπουλο ο Ρώσος πρέσβης
Τον πρέσβη της Ρωσίας στην Αθήνα, κ. Βλαντιμίρ Τσικβισβίλι, δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αβραμόπουλος συζήτησε με τον κ. Τσικβισβίλι θέματα που άπτονται της προετοιμασίας της επίσκεψης του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού, στη χώρα μας, στις 3 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Αβραμόπουλος είχε δεχτεί τη νέα πρέσβειρα της Σουηδίας, Σαρλότ Ράνμπεργκ, αποδεικνύοντας ότι, μπορεί να μην είναι πλέον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας και να έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όμως το ενδιαφέρον του για τα θέματα του υπουργείου Εξωτερικών παραμένει.

Κλείσιμο
Ο κ. Αβραμόπουλος δέχθηκε, επίσης, σε εθιμοτυπική συνάντηση, το γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), πρέσβη Victor Tvircun.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης