Την πρώτη της εξόρμηση στη θάλασσα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, την Κυριακή 17 Απριλίου. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με μαύρες λεπτομέρειες στην παραλία Γαλάζια Ακτή στο Σχινιά και ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! ήταν εκεί για να την απαθανατίσει.
Η παρουσίαστρια απόλαυσε χαλαρές στιγμές και προσπαθεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές που έχουν έρθει στην ζωή της. Μετά από τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η εκπομπή της «Λόγω TiVis» ολοκληρώνεται πρόωρα την Μεγάλη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, η Κατερίνα Καινούργιου που ανήκει στο δυναμικό του Αlpha, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού για ένα νέο τηλεοπτικό project.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.