Μαγαζί στην Χαλκίδα πωλούσε λαθραίο καπνό και τσιγάρα
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο κατάστημα, όπου βρήκαν τον ηλικιωμένο μαζί με έναν 54χρονο
Μάνος Τσαγκαράκης
Οι συσκευασίες καπνού και τα πακέτα τσιγάρων που διέθετε προς πώληση ένα κατάστημα στη Χαλκίδα δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και τα χρήματα από τις πωλήσεις πήγαιναν κατευθείαν στην... τσέπη του 70χρονου ιδιοκτήτη, ως τη στιγμή που τον πήραν είδηση οι άνδρες της Ασφαλείας!
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο κατάστημα, όπου βρήκαν τον ηλικιωμένο μαζί με έναν 54χρονο. Και οι δυο είχαν πάνω τους λαθραία τσιγάρα και συνελήφθησαν, ενώ στα ράφια του ψιλικατζίδικου κατασχέθηκαν συσκευασίες με συνολικά τέσσερα κιλά και 150 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 716 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών.
Τα 1.255 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο του καταστήματος κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του λαθραίου καπνού και των τσιγάρων, οι ποσότητες των οποίων εστάλησαν στο Τελωνείο για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και κατηγορούνται για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ στον 70χρονο απαγγέλθηκε και η κατηγορία της λαθρεμπορίας.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.