15χρονος έκανε δέκα διαρρήξεις στον Πύργο!

15χρονος έκανε δέκα διαρρήξεις στον Πύργο!

Στα αυτοκίνητα έσπαζε το παράθυρο μιας πόρτας και άρπαζε το ηχοσύστημα, κινητά τηλέφωνα, χρήματα και διάφορα τιμαλφή που τυχόν έβρισκε

15χρονος έκανε δέκα διαρρήξεις στον Πύργο!
Εμβρόντητοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου, όταν διαπίστωσαν ότι ο διαρρήκτης που αναζητούσαν επί πέντε ολόκληρους μήνες επειδή είχε «χτυπήσει» οκτώ αυτοκίνητα, ένα κομμωτήριο και το ΚΑΠΗ της πόλης, δεν ήταν παρά ένα... 15χρονο παιδί το οποίο μάλιστα δρούσε ολομόναχο!

Ο «άγουρος» κακοποιός είχε διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις στη θέση Λάπατο, τρεις κοντά στην κεντρική πλατεία και από μια στη περιοχή του Τ.Ε.Ι., την Συντριάδα και τα Χαλκιάτικα. Στα αυτοκίνητα έσπαζε το παράθυρο μιας πόρτας και άρπαζε το ηχοσύστημα, κινητά τηλέφωνα, χρήματα και διάφορα τιμαλφή που τυχόν έβρισκε. Αλλά και στα κτίρια εισέβαλε σπάζοντας τα παράθυρα και έκλεβε χρήματα, ηχεία, τιμαλφή και... ανθρακούχα ποτά! 

Όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ο ανήλικος δράστης παραδέχτηκε τις κλοπές, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες. Στο μεταξύ, αφέθηκε ελεύθερος καθώς τα αδικήματά του δεν ήταν αυτόφωρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης