«Θηλυκές» κλοπές σε Άρτα και Τρίκαλα

«Θηλυκές» κλοπές σε Άρτα και Τρίκαλα

Δυο τσιγγάνες εισέβαλαν στο σπίτι ενός 34χρονου και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα - Σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, συνελήφθη μια 34χρονη για κλοπή κινητού και tablet

«Θηλυκές» κλοπές σε Άρτα και Τρίκαλα
«Άρωμα» γυναίκας είχε η εισβολή στο σπίτι ενός 34χρονου στην πόλη της Άρτας, που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι άνδρες της Ασφάλειας ταυτοποίησαν δυο τσιγγάνες ηλικίας 48 και 37 χρόνων ως αυτές που διέρρηξαν ένα παράθυρο και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Παρ' όλο που οι δράστιδες ήταν γνωστές στις αρχές, οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να τις εντοπίσουν και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Στο μεταξύ, οι έρευνες για να βρεθούν οι δυο τσιγγάνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
«Μακριά χέρια» είχε μία 34χρονη Ελληνίδα που πλησίασε αθόρυβα μια 20χρονη στα Τρίκαλα και άρπαξε μέσα από την τσάντα της 35 ευρώ, ένα κινητό και ένα tablet! Ωστόσο, δεν πήγε μακριά, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εντόπισαν αμέσως, της έβαλαν χειροπέδες και βρήκαν στην κατοχή της τα κλοπιμαία, που αποδόθηκαν στη νεαρή κοπέλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης