Η καταδίωξη τελείωσε σε έναν… τοίχο!

Η καταδίωξη τελείωσε σε έναν… τοίχο!

Προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς, οι δράστες προσέκρουσαν με το αυτοκίνητό τους σε τοίχο

Η καταδίωξη τελείωσε σε έναν… τοίχο!
Υπερεκτίμησαν τις ικανότητές τους στην οδήγηση οι δράστες μιας απόπειρας κλοπής σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης. Όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, προσπάθησαν να ξεφύγουν με το αυτοκίνητό τους κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, αλλά τους σταμάτησε ένα… τσιμεντένιο τοιχίο στο οποίο προσέκρουσαν!

Ο ιδιοκτήτης μιας μάντρας οικοδομικών υλικών ειδοποίησε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Παρασκευής όταν είδε τους δράστες ηλικίας 32 και 29 χρόνων που προσπαθούσαν να διαρρήξουν την επιχείρησή του και εκείνοι τους καταδίωξαν και τους συνέλαβαν μετά την πρόσκρουση. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένας λοστός και ένα εργαλείο.

Κλείσιμο
Οι δυο Έλληνες οδηγήθηκαν αρχικά στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, αντίσταση, απείθεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Και οι δυο έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές και σε βάρος τους εκκρεμούσε από μία καταδικαστική απόφαση για το ίδιο αδίκημα.

*** Το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 48χρονου το οποίο είχε κλαπεί την περασμένη Παρασκευή, οδηγούσε στη Λάρισα ένας 37χρονος Έλληνας, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη. Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκε και μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και η Ασφάλεια σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης