Διανυκτέρευσαν στο λιμάνι περιμένοντας το πλοίο που θα τους μεταφέρει στον Πειραιά – Από το λιμάνι των Μεστών όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων
της Σούδας, το οποίο απέχει μόλις 500 μέτρα από το λιμάνι.
Όπως αναφέρει ο politischios.gr oι ελπίδες τους όμως σύντομα διαψεύστηκαν αφού το πλοίο «Terajet» που απέπλευσε από τη Λέσβο στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής παραμένει ανοιχτά του λιμένα ενώ το πλοίο «Blue Star 1» που εκτελούσε τη γραμμή Μυτιλήνη- Χίος – Πειραιά, τελικά έδεσε στο λιμάνι των Μεστών στη νοτιοδυτική Χίο προκειμένου να παραλάβει από εκεί τους επιβάτες.
Να σημειωθεί ότι οι επιβάτες του τακτικού δρομολογίου μεταφέρθηκαν στα Μεστά με πούλμαν που μίσθωσε η εταιρία.
Για την ενίσχυση της τοπικής αστυνομικής δύναμης έχουν φτάσει στο νησί δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, με συνολικά 45 άτομα, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν τόσο στην περιοχή της ΒΙΑΛ όσο και σε άλλα σημεία, αν αυτό καταστεί αναγκαίο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.