Μετέφερε λαθραίο αλκοόλ σε μπουκάλια νερού!

Μετέφερε λαθραίο αλκοόλ σε μπουκάλια νερού!

Είχε προορισμό την Τουρκία - Ο Σκοπιανός οδηγός ενός λεωφορείου της τακτικής γραμμής που συνδέει τη γειτονική χώρα με την Κωνσταντινούπολη θα πληρώσει πρόστιμο 1.536 ευρώ - 
Το λαθραίο προϊόν εστάλη για καταστροφή  

Μετέφερε λαθραίο αλκοόλ σε μπουκάλια νερού!
Μέσα σε πλαστικά μπουκάλια από νερό μετέφερε λαθραία αλκοόλ που είχε προορισμό την Τουρκία, ο Σκοπιανός οδηγός ενός λεωφορείου της τακτικής γραμμής που συνδέει τη γειτονική χώρα με την Κωνσταντινούπολη! Για να μην κινήσει υποψίες, μάλιστα, τα είχε βάλει στα... ψυγεία, τα ντουλάπια και τα ράφια του λεωφορείου!

Όταν το λεωφορείο έφτασε στο Τελωνείο των Κήπων Έβρου, οι τελωνειακοί άνοιξαν τα μπουκάλια και αμέσως τους... «χτύπησε» η έντονη του αλκοόλ σε μορφή χύμα αποσταγμάτων! Συνολικά, κατέσχεσαν 63 λίτρα νοθευμένου αλκοόλ, το λαθρεμπόριο του οποίου ανθεί  στην Τουρκία αλλά έχει γίνει αιτία και για μαζικούς θανάτους. Στον οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.536 ευρώ, ενώ η ποσότητα του λαθραίου εμπορεύματος εστάλη για καταστροφή.

Κλείσιμο
*** Σε μια ανάλογη περίπτωση, διαπιστώθηκε ότι ένας Αλβανός επιβάτης λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα- Κωνσταντινούπολη είχε κρύψει στο όχημα 55 μπουφάν, με σκοπό να τα εξάγει λαθραία στην Τουρκία χωρίς να καταβάλει δασμούς και φόρους στο ελληνικό δημόσιο. Οι τελωνειακοί στο Τελωνείο των Κήπων του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 2.100 ευρώ και δασμούς... 3.200 ευρώ, με αποτέλεσμα να βγει σημαντικά ζημιωμένος από την απόπειρά του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης