Χαλκίδα: Την έπιασαν να ξαφρίζει το ξένο αυτοκίνητο

Χαλκίδα: Την έπιασαν να ξαφρίζει το ξένο αυτοκίνητο

Η 32χρονη, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας 

Χαλκίδα: Την έπιασαν να ξαφρίζει το ξένο αυτοκίνητο
Χρήματα για να εξασφαλίσει τη δόση της αναζητούσε μια 32χρονη σεσημασμένη τοξικομανής στο εσωτερικό ενός σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου που διέρρηξε στη Χαλκίδα. Δεν είδε, όμως, τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν.

Οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο χωρίς να τους αντιληφθεί η δράστιδα, η οποία είχε ήδη αρπάξει από μέσα διάφορα αντικείμενα, κι έτσι την ακινητοποίησαν και της φόρεσαν χειροπέδες. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος που ειδοποιήθηκε για την διάρρηξη.

Η 32χρονη, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης