Έρογλου: Δεν γίνεται εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων στα Κατεχόμενα
Το λεγόμενο υπουργείο Υγείας είχε ζητήσει από το γραφείο του λεγόμενου “γενικού εισαγγελέα” να προχωρήσει στην απαραίτητη έρευνα όσον αφορά τη μεταμόσχευση οργάνων
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου δήλωσε ότι έχει δει τις εκθέσεις του γραφείου του λεγόμενου “γενικού εισαγγελέα” και της Interpol και ότι σύμφωνα με αυτές δεν υπάρχει μαφία εμπορίας οργάνων στα κατεχόμενα.
Ο Έρογλου, υπενθύμισε ότι το λεγόμενο υπουργείο Υγείας είχε ζητήσει από το γραφείο του λεγόμενου “γενικού εισαγγελέα” να προχωρήσει στην απαραίτητη έρευνα όσον αφορά τη μεταμόσχευση οργάνων και είχε επίσης αποταθεί και στην Interpol.
Ανέφερε ότι σύμφωνα με τα ευρήματα και των δύο εκθέσεων δεν υπάρχει μαφία εμπορίας οργάνων στα κατεχόμενα.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.