Χανιά: Δυο τραυματίες από... μια μπαλωθιά σε γλέντι!

Χανιά: Δυο τραυματίες από... μια μπαλωθιά σε γλέντι!

Το βλήμα, αφού διαπέρασε το πόδι ενός από τους καλεσμένους, καρφώθηκε στο πόδι ενός άλλου!

Χανιά: Δυο τραυματίες από... μια μπαλωθιά σε γλέντι!
Για μια ακόμη φορά, λίγο έλειψε να θρηνήσουμε θύματα εξ αιτίας του επικίνδυνου εθίμου με τις μπαλωθιές κατά τη διάρκεια γλεντιού για μια βάφτιση, στην περιοχή Βλάτος του πρώην Δήμου Ινναχωρίου στην Κίσσαμο Χανίων όπου τραυματίστηκαν δυο άνθρωποι από την ίδια σφαίρα!

Ήταν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν εκπυρσοκρότησε ένα όπλο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και το βλήμα, αφού διαπέρασε το πόδι ενός από τους καλεσμένους, καρφώθηκε στο πόδι ενός άλλου!

Και οι δυο τραυματίες, που είναι νεαρής ηλικίας, διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Εκεί έφτασαν όλοι οι συγγενείς με Ι.Χ. και αγροτικά φορτηγάκια.

Η  συγκέντρωση τόσων ατόμων σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε αναστάτωση στο τμήμα επειγόντων και χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία για να τους ηρεμήσει. Από τις έρευνες της Ασφάλειας για το αιματηρό περιστατικό δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο κάτοχος του όπλου που φαίνεται πως εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, συνελήφθη όμως ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο γινόταν το γλέντι.

*** Πρώτη νύχτα του γάμου στα… κρατητήρια έκανε ένας 25χρονος από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και μάλιστα, αντί να την περάσει με τη νύφη, είχε μαζί του τον… 54χρονο πατέρα του! Αιτία ήταν οι μπαλωθιές που έπεφταν κατά τη διάρκεια του γλεντιού στο σπίτι του νεαρού και οι καταγγελίες των γειτόνων του που κινητοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν αρκετούς κάλυκες, αλλά τόσο ο γαμπρός όσο και ο πατέρας του αρνήθηκαν να κατονομάσουν αυτούς που πυροβολούσαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν παράνομα κυνηγετικά όπλα με αποτέλεσμα να συλληφθούν.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης