Stand Up Comedy

Stand Up Comedy

Πειραιώτες και Πειραιώτισσες, το stand up comedy έρχεται στην πόρτα σας και έρχεται με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Στη θρυλική σκηνή του Kremlino παίζει για πρώτη φορά μία ομάδα κωμικών, ιδανική να σας μυήσει στην πιο σύγχρονη μορφή ενός ραγδαία ανερχόμενου είδους.

Stand Up Comedy
Συγκεκριμένα, θα παίξουν για σας οι:

Θωμάς Ζάμπρας
Τα θετικά: Η ήρεμη δύναμη που έχετε συνηθίσει από την τηλεοπτική επιτυχία του Cinelthete. Ο Θωμάς Ζάμπρας εκφέρει τα ανατρεπτικά αστεία του με τη φυσικότητα που θα τα έλεγε στην παρέα του και αν είστε πρωτάρηδες στο είδος, θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή ότι έχετε πάνω στη σκηνή έναν φίλο.
Τα αρνητικά: Αφού ακούσετε το νούμερό του δε θα μπορείτε πια να χρησιμοποιείτε με την ίδια αθωότητα κάποιες κλισέ φράσεις της ελληνικής γλώσσας.

Κλείσιμο
Δημήτρης Δούκογλου
Τα θετικά: Η φαντασία του Δημήτρη Δούκογλου χρειάζεται ελάχιστα υλικά για να δημιουργήσει, αφού δίνει χαρακτήρα σε άψυχα αντικείμενα και αναδεικνύει την ιεροτελεστία που διέπει τις καθημερινές μας συνήθειες.
Τα αρνητικά: Έχει παρατηρηθεί σε θεατές του να αναπτύσσουν συναισθηματικούς δεσμούς με τις οικοσκευές τους.

Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος
Τα θετικά: Η κωμική παρατηρητικότητά του φωτίζει τις σκοτεινές σκέψεις που διέπουν τις προσωπικές μας σχέσεις και την κοινωνική μας συμπεριφορά. Πιο απλά, δε φοβάται να πει αυτό που όλοι σκεφτόμαστε.
Τα αρνητικά: Αν θέλετε να κρατήσετε κρυφές κάποιες σκέψεις σας, η ένταση του γέλιου σας μπορεί να σας καρφώσει.

Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος
Τα θετικά: Σε επαφή με τη διεθνή επικαιρότητα, τα σατιρικά αντανακλαστικά του εντοπίζουν άμεσα την κωμική πλευρά της θρησκείας και της πολιτικής.
Τα αρνητικά: Έχει γράψει τόσα αστεία με αφορμή ένα τραγικό συμβάν που ο κόσμος υποπτεύεται ότι τα προκαλεί ο ίδιος.

Στάθης Γιαννακόπουλος
Τα θετικά: Η σκηνική του περσόνα δε φοβάται να διεισδύσει στην ψυχολογία και τις ανασφάλειες του μοναχικού σπασίκλα που κατά βάθος όλοι κρύβουμε μέσα μας.
Αρνητικά: Δυσκολεύεται να πείσει τον κόσμο ότι δεν πρόκειται παρά για μια σκηνική περσόνα.

Ντενίζ Ουρέμ: Ο νεότερος της παρέας, φέρνει στο είδος μια ανανεωτική ματιά που δε φοβάται να αναμετρηθεί με θέματα όπως τα κοινωνικά στερεότυπα και ο ρατσισμός. Ο χιπστεράς μέσα σας θα θέλει πολύ να δει από τώρα έναν κωμικό που το μέλλον του ανήκει.
Αρνητικά: Αν είστε όντως χιπστεράς θα βρείτε στον Ντενίζ έναν ακόμα λόγο να εκνευρίσετε τους φίλους σας με το πόσο ψαγμένος είστε.

Τώρα, αν έχετε ξαναδεί stand up comedy, τους ξέρετε, τους αγαπάτε, απλά πείστε τους φίλους σας να τους δουν κι αυτοί από κοντά. Σας περιμένουμε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης