Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναζητά κορίτσια με ταλέντο στο χορό
Για να συμμετέχουν στα χορευτικά σύνολα του μιούζικαλ «Billy Elliot» που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Παλλάς
Τα Αθηναϊκά Θέατρα αναζητούν κορίτσια 6 έως 13 ετών με γνώσεις κλασικού χορού, ταλέντο στο τραγούδι και επιθυμητές υποκριτικές ικανότητες για να συμμετέχουν στα χορευτικά σύνολα του μιούζικαλ «Billy Elliot» του Lee Hall σε μουσική Elton John και σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη που θα ανέβει τον Οκτώβριο 2015 στο θέατρο Παλλάς.
Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/6 από τις 10:00 έως τις 17:00 στη διεύθυνση Δροσοπούλου 197 (Κυψέλη).
Όσα κορίτσια επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ακρόαση, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους μία πρόσφατη φωτογραφία κι ένα σύντομο βιογραφικό.
Από τον Οκτώβριο στο Παλλάς, θα ζωντανέψει στη σκηνή, η ιστορία ενός εντεκάχρονου αγοριού που ζητάει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα, ενώ ο κόσμος γύρω του καταρρέει. Το έργο μας μεταφέρει στο 1984, τη χρονιά που η Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας. Ο μικρός Μπίλι το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένεια του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.