Russell Crowe - Ryan Gosling: Μαζί στη μεγάλη οθόνη

Russell Crowe - Ryan Gosling: Μαζί στη μεγάλη οθόνη

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας «The Nice Guys»

Russell Crowe - Ryan Gosling: Μαζί στη μεγάλη οθόνη

Ο Ryan Gosling μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε, επέστρεψε στα κινηματογραφικά πλατό, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας όπου συμπρωταγωνιστεί με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Russell Crowe. Πρόκειται για το θρίλερ «Nice Guys» και η υπόθεση εκτυλίσσεται τη δεκαετία του '70.
Κλείσιμο

Η ταινία μοιάζει με το θρίλερ που ζούσε τους τελευταίους μήνες ο Ryan Gosling από μία θαυμάστρια που είχε γίνει σκιά του. Το όνομά της είναι Grace Marie Del Villar και πιστεύει ότι είναι η «αδελφή ψυχή» του 34χρονου ηθοποιού. O Gosling αναγκάστηκε να καταθέσει ασφαλιστική μέτρα κατά της γυναίκας, που σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, τον παρενοχλούσε στέλνοντας του emails και δέματα. Η Del Villar έφτασε στο σημείο να στείλει ένα απειλητικό μήνυμα στην αδερφή του ηθοποιού, Μandi, γράφοντας: «Θα κλωτσήσω το κεφάλι του αδερφού σου».

Ο ηθοποιός που έφτασε μέχρι το δικαστήριο, εξασφάλισε προσωρινή προστασία από την θαυμάστρια που τον κατατρέχει, κρατώντας τη σε απόσταση 100 μέτρων μακριά από τον ίδιο, την σύντροφό του Eva Mendes και την 4μηνών κόρη τους, Esmeralda. Ωστόσο ο δικαστής, απέρριψε το αίτημα του να παραταθεί η προστασία του ηθοποιού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η δικαστική απόφαση όμως δεν τον πτόησε και ο Gosling επέστρεψε κανονικά στα γυρίσματα, όπου φαινόταν χαμογελαστός και ευδιάθετος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης