Οι επαφές του Πάνου Παναγιωτόπουλου για τον επαναπατρισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα
Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συνδέσμου για την Επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα , Ντέιβιντ Χιλ, είχε σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Το φλέγον θέμα της επαναφοράς του αιτήματος της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα συζήτησε ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συνδέσμου για την Επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα Ντέιβιντ Χιλ, στη σημερινή τους συνάντηση.
Ο Ντέιβιντ Χιλ ενημέρωσε τον υπουργό για την πρόοδο που πραγματοποιούν οι εθνικές επιτροπές τις οποίες ενώνει το αίτημα της επιστροφής των Ελληνικών Γλυπτών. Με τη σειρά του, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στην ανανέωση της στρατηγικής της διεκδίκησης, καθώς και στα επόμενα βήματα που θα οριστικοποιηθούν μετά την επικείμενη συνάντηση του υπουργού και με την Ελληνική Συμβουλευτική Επιτροπή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.