Πρεμιέρα για την Κατάρα της Ίρμα Βεπ

Πρεμιέρα για την Κατάρα της Ίρμα Βεπ

Ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Κρατερός Κατσούλης αλλάζουν διαρκώς κοστούμια και ρόλους σε μία απολαυστική παρωδία των ταινιών φρίκης και της λογοτεχνίας του τρόμου

Πρεμιέρα για την Κατάρα της Ίρμα Βεπ
Το αριστούργημα του Charles Ludlam είναι το πιο πολυπαιγμένο έργο των Η.Π.Α και ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα -τη θεατρική σεζόν 1999-2000- στο θέατρο ΗΒΗ με τον Άκη Σακελλαρίου και Αντώνη Καφετζόπουλο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτίδη.

Σήμερα, ο σκηνοθέτης ανεβάζει ξανά την «Κατάρα της Ίρμα Βεπ» και μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές του επιτυχίες με τους Γεράσιμο Γεννατά και Κρατερό Κατσούλη που μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι των μεταμορφώσεων.

Κλείσιμο
Η παράσταση που κάνει απόψε -Παρασκευή 15 Νοεμβρίου- στο Μικρό Παλλάς δεν είναι άλλη, από μία απολαυστική παρωδία των ταινιών φρίκης και της λογοτεχνίας του τρόμου. Οι δύο ηθοποιοί αλλάζουν διαρκώς κοστούμια και ρόλους σε μία παράσταση που συνδυάζει τις
το χιτσκοκικό σασπένς, τα σεξπηρικά τσιτάτα και τα άπειρα εφφέ!

Τη μετάφραση του έργου συνυπογράφουν  ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Άκης Σακελλαρίου, ο σκηνοθέτης της παράστασης Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης και η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Τα σκηνικά είναι της Λίλης Πεζανού και τα κοστούμια έχει σχεδιάσει η Clare Bracewell. Το απαιτητικό μακιγιάζ της παράστασης έχει αναλάβει ο Άγγελος Μέντης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:Παρασκευή - Σάββατο 21:15, Κυριακή: 20:00,
Eισιτήρια: 18 ευρώ γενική είσοδος,15 ευρώ φοιτητικό,10 ευρώ άνεργοι.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης