Hey Claydee!

Hey Claydee!

Ο Claydee μιλά για τη μεγάλη επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα τραγούδια του στο YouTube και για τα επόμενα σχέδιά του

Hey Claydee!
Ο Claydee είναι ένας καλλιτέχνης που έκανε επάγγελμα το μεγάλο του πάθος, τη μουσική, και κατάφερε να διακριθεί για την αυθεντικότητα και τις ξεχωριστές μελωδίες του. Πέρα από την καταξίωση που έχει γνωρίσει στη χώρα μας, στο εξωτερικό έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες, ενώ στο YouTube τα βίντεο κλιπ του έχουν εκατομμύρια χτυπήματα. Ωστόσο, αυτή η ξαφνική δημοφιλία δεν επηρέασε καθόλου την ποιότητα του χαρακτήρα του. Συνεσταλμένος, προσιτός και πάντα χαμογελαστός, ο Claydee αγωνίζεται καθημερινά για τα όνειρά του, και έχοντας τους φίλους στο πλευρό του σχεδιάζει τα μελλοντικά του πλάνα. Συναντήθηκα με τον νεαρό καλλιτέχνη και μιλήσαμε για την μουσική, τον έρωτα και φυσικά την Αθήνα.

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Claydee πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική μουσική σκηνή, ούτε ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα αγαπηθεί αμέσως από τον κόσμο. Δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη φορά που άκουσε ένα τραγούδι του να παίζει στο ραδιόφωνο. «Ενθουσιάστηκα πολύ, χαμογέλασα και πήρα αμέσως τους δικούς μου τηλέφωνο να τους το πω. Τα συναισθήματα με κατέκλυσαν», λέει ο ίδιος. Ακόμη, στη διαδικτυακή πλατφόρμα του YouTube τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια προβολές, κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος αγκάλιασε τη δουλειά του. «Σίγουρα μπορώ να πω πως μέσα από το YouTube η μουσική ταξιδεύει πολύ πιο γρήγορα σε όλο τον κόσμο και το ένιωσα έντονα με το τραγούδι μου “Mamacita buena”, που έφτασε τα 55 εκατομμύρια views, αλλά και το “Hey ma”, που έχει κάνει και αυτό μέσα σε δύο χρόνια περισσότερα από 35 εκατομμύρια views», δηλώνει ο ίδιος. 

Κλείσιμο


Συνεχίζοντας την κουβέντα μας πάνω στην μουσική, τον ρωτάω αν θα του άρεσε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον τραγουδιστικό διαγωνισμό της Eurovision. Ο Claydee απαντά πως «ναι, θα μου άρεσε να συμμετάσχω, και έχοντας την κατάλληλη ομάδα πιστεύω θα μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά». Και εμείς του ευχόμαστε να το καταφέρει κάποια στιγμή, γιατί η μουσική είναι το δυνατό χαρτί του, αλλά και η παρουσία του μπορεί να μας εξασφαλίσει μία καλή θέση, στην κατιούσα που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο, ο Claydee μού μιλά για τη σχέση που είχε με τη μουσική. «Οταν ήμουν μικρός συνήθιζα να ακούω μουσική και όταν μεγάλωσα είδα ότι μου αρέσει τόσο, ώστε να το ασκήσω και σαν επάγγελμα, και μια και ήθελα να δημιουργήσω κάτι δικό μου, ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο ενεργά». Εμπνευση για τον ίδιο είναι η καθημερινότητα, το περιβάλλον του και τα έντονα συναισθήματα. Στη συνέχεια, μιλώντας για καλλιτέχνες παγκόσμιου εκτοπίσματος, ο ίδιος μου εκμυστηρεύεται ότι «η Beyonce είναι σίγουρα μία από τις τραγουδίστριες που πάνω στη σκηνή κάνει εντυπωσιακό σόου και ειδικά στο live κομμάτι είναι αξεπέραστη, και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους στις μέρες μας».



Μια και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, δεν μπορούσα να μην τον ρωτήσω για τον αγαπημένο του καλοκαιρινό προορισμό διακοπών. «Τα νησιά της Ελλάδας είναι απίστευτα», λέει ο ίδιος. «Προσωπικά μου αρέσει πολύ η Λευκάδα, η Μήλος και η Σαντορίνη. Στα δύο πρώτα έχω κάνει και βίντεο κλιπ, γιατί θεωρώ πως είναι πραγματικά από τα πιο όμορφα μέρη στη χώρα μας». Εκτός όμως από τα νησιά, ο Claydee αγαπά και την Αθήνα, όπου πια ζει και εργάζεται. Αν θα άλλαζε κάτι στο Λεκανοπέδιο, αυτό θα ήταν η κίνηση. «Θα προτιμούσα το κέντρο της πόλης να μην είχε αμάξια και ο κόσμος να κυκλοφορούσε με ποδήλατο», μου λέει, μία επιθυμία που συνάδει με αυτή πολλών από εμάς που ζούμε στο κλεινόν άστυ.

Στρέφοντας την κουβέντα στον έρωτα, ο Claydee γίνεται λακωνικός, σαφής και σοβαρός. «Πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά», μου επισημαίνει ο καλλιτέχνης, «και δεν θα συγχωρούσα ποτέ την απιστία». Ολα τα υπόλοιπα «πιστεύω» του για τον έρωτα και την αγάπη προτιμά να τα μεταγγίζει στα τραγούδια του, αποσκοπώντας σε μία ξεχωριστή επικοινωνία με τον κόσμο.

Πριν τελειώσει η συζήτησή μας, ο Claydee μού αποκαλύπτει τι σχεδιάζει αυτή την περίοδο! «Ετοιμάζω το πρώτο μου άλμπουμ και ταυτόχρονα θα βρίσκομαι σε tour καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου ανυπομονώ να δω από κοντά όλους τους fans μου και να διασκεδάσουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης