Ευρωπαϊκά ταξίμια στη Σταδίου

Ευρωπαϊκά ταξίμια στη Σταδίου

Ο Μάριος Στρόφαλης και η παρέα του φέρνουν μελωδίες βόρεια της Μεσογείου στον Ιανό

Ευρωπαϊκά ταξίμια στη Σταδίου
Με μελωδίες από πολιτιστικά λιμάνια των λαών της Μεσογειακής Ευρώπης θα γεμίσει ο Ιανός
στη Σταδίου στις 24 Ιανουαρίου. Ο Μάριος Στρόφαλης
Κλείσιμο
με το κουαρτέτο του θα μπλέξουν εκλαϊκευμένες κλασικές φόρμες με ζευγαρωτούς και άλλους χορούς της Μεσογείου. Τανγκό, σμυρνέικο μπολέρο, nuevo tango, αιγαιοπελαγίτικος μπάλος, nouvelle jazz francaise, ανδαλουσιανή μπαλάντα, flamenco, ταραντέλα και το λυρικό μεσογειακό βαλς σε πολλές εκφάνσεις.

Ο βραβευμένος συνθέτης Μάριος Στρόφαλης, κυρίως soundtrack, που έχει δώσει μουσικές του σε πολλές αγαπημένες ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές (“Πίσω πόρτα”, “Λίστα γάμου”, “10η εντολή”, “Μαύρα μεσάνυχτα”) έχει δημιουργήσει τους European Taxim, ένα μουσικό σύνολο με έντονο κινηματογραφικό, νότιο-ευρωπαϊκό στίγμα, που φέτος έκλεισε δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας σε θέατρα, συναυλιακούς χώρους και μουσικές σκηνές.


 
Ο ίδιος στο πιάνο, ο Βαγγέλης Βεργωτής στο ακορντεόν, ο Alfredo Shtuni στο βιολί και η Μαριαλένα Σπίνουλα στο τραγούδι θα ανέβουν στον τελευταίο όροφο του Ιανού και θα μετατρέψουν το cozy καφέ του σε ένα μουσικό λιμάνι που θα ενώσει την Ελλάδα με πόλεις της Μεσογείου και τον ρυθμό του μπάλου μας με αντικριστούς χορούς της Ισπανίας ή της Ιταλίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης