«Massage Art»: Η τέχνη του μασάζ βρίσκεται στο Χαλάνδρι

«Massage Art»: Η τέχνη του μασάζ βρίσκεται στο Χαλάνδρι

Ένα ταξίδι ευεξίας στον ιδανικό χώρο χαλάρωσης, έπειτα από μια μέρα σκληρής δουλειάς, εξαντλητικής περιπλάνησης στην πόλη ή έντονης αθλητικής δραστηριότητας - Ένα καταφύγιο πλήρους ανανέωσης και αναζωογόνησης - Υπηρεσίες ευεξίας σχεδιασμένες με αγάπη, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές

massage2
MASSAGE ART: Η τέχνη του μασάζ βρίσκεται στο Χαλάνδρι (Λ. Πεντέλης 72, 2ος όροφος).

Journey to Wellness: Για ένα ταξίδι ευεξίας στον ιδανικό χώρο χαλάρωσης, έπειτα από μια μέρα σκληρής δουλειάς, εξαντλητικής περιπλάνησης στην πόλη ή έντονης αθλητικής δραστηριότητας. Ένα καταφύγιο πλήρους ανανέωσης και αναζωογόνησης. Υπηρεσίες ευεξίας σχεδιασμένες με αγάπη, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.



Διώξτε το stress και την πίεση, ανακουφιστείτε από τους σωματικούς πόνους στην πλάτη, τον αυχένα, το κεφάλι, τα χέρια, τη μέση, τα πόδια, τους μηρούς, τις γάμπες και τα πέλματα. Επιλέξτε ταξίδια περιποίησης για πρόσωπο και σώμα. Ενυδατωθείτε και ξεκουραστείτε!

Κλείσιμο






Τα έμπειρα, εξειδικευμένα χέρια των επαγγελματιών massage therapists του MASSAGE ART, με την ευεργετική και ωφέλιμη χρήση αγνών, φυσικών ελαίων και προϊόντων που συμβάλλουν παράλληλα στην περιποίηση του δέρματός σας, σας εγγυώνται ένα πραγματικό Journey to Wellness!

Το καλύτερο δώρο στους εαυτούς μας και τα δικά μας, αγαπημένα πρόσωπα για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, αλλά και κάθε μέρα του χρόνου. Τώρα και με ειδικά Special προγράμματα full περιποίησης, μασάζ και Spa για την ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Info
Christmas Beauté & Holidays Offers
Κλείστε ραντεβού Τ: 2110 130310-11
Εξερευνήστε το site του Massage Art www.massageart.gr
Βρείτε το και στο Facebook: @massagearthalandri
Αγοράστε και προσφέρετε τις Gift Cards σας (και απευθείας μέσω του site) τώρα τις γιορτές, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης