Dentist Pass: Πότε οι γονείς θα λάβουν την επιδότηση των 40 ευρώ

Dentist Pass: Πότε οι γονείς θα λάβουν την επιδότηση των 40 ευρώ

Από τον επόμενο μήνα θα μπορούν να λαμβάνουν οι γονείς παιδιών 6-12 ετών το Dentist Pass, μέσω προπληρωμένης κάρτας. Η ισχύς της θα είναι έξι μήνες

dentist_child
Από τον Ιούλιο θα μπορούν οι γονείς να λαμβάνουν την προπληρωμένη κάρτα ύψους 40 ευρώ για τον προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο των παιδιών τους. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Dentist Pass των Υπουργείων Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης γίνονται εδώ και λίγο περισσότερες από 15 ημέρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν γίνει τουλάχιστον 95.000 αιτήσεις, αριθμός που κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικός. Αρκετοί γονείς δεν γνωρίζουν ακόμη το πρόγραμμα, καθώς δεν έχουν προχωρήσει οι προωθητικές ενέργειες που σχεδιάζονται, μεταξύ των οποίων ενημέρωση στα σχολεία.

Κάθε γονιός που αιτείται για την παροχή του Dentist Pass εγκρίνεται σχεδόν αμέσως και από τον Ιούλιο θα μπορεί να λάβει και την κάρτα με τα χρήματα. Η ισχύς του pass θα είναι έξι μήνες, διάστημα μέσα στο οποίο μπορεί το παιδί να πραγματοποιήσει τις προβλεπόμενες υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης