Φρίκη στην Πάτρα: Θανάτωσαν σκυλιά για... εκπαίδευση

Φρίκη στην Πάτρα: Θανάτωσαν σκυλιά για... εκπαίδευση

Όπως υποψιάζονται οι φιλόζωοι, οι ιδιοκτήτες των «δολοφόνων» σκυλιών τα έβαλαν επίτηδες να τα δαγκώσουν, προκειμένου να κάνουν εξάσκηση και να προπονηθούν για τους αγώνες που είναι να δώσουν

Φρίκη στην Πάτρα: Θανάτωσαν σκυλιά για... εκπαίδευση
Φρικτό θάνατο βρήκαν δύο σκυλάκια στην περιοχή Παναγοπούλας στην Πάτρα, τα οποία φρόντιζαν φιλόζωοι. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής δύο σκυλάκια τα οποία ήταν αδέσποτα και τα φρόντιζαν οι φιλόζωοι βρήκαν τον θάνατο από pitbull ή σκυλιά που τα χρησιμοποιούν αδίστακτοι ιδιοκτήτες για κυνομαχίες.

Όπως υποψιάζονται οι φιλόζωοι, οι οποίοι βρήκαν τα σκυλάκια σε κακή κατάσταση, οι ιδιοκτήτες των «δολοφόνων» σκυλιών τα έβαλαν επίτηδες να τα δαγκώσουν, προκειμένου να κάνουν εξάσκηση και να προπονηθούν για τους αγώνες που είναι να δώσουν.

Σύμφωνα με το patrisnews, η μία σκυλίτσα δεν είχε πεθάνει αλλά αιμορραγούσε ακατάπαυστα. Φιλόζωοι την πήγαν σε κτηνίατρο, όμως είχε βαθιές πληγές και δαγκωματιές και είχαν παραλύσει τα πίσω της πόδια. Μάλιστα πρόσφατα είχε γεννήσει και οι φιλοζωοι βρήκαν δίπλα της και τα κουτάβια της.

Οι αδίστακτοι θύτες δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο οι φιλόζωοι είναι αποφασισμένοι να τους εντοπίσουν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης