Βίντεο: Κύριος... ο αλιγάτορας, χτυπά το κουδούνι για να μπει σε σπίτι!

Βίντεο: Κύριος... ο αλιγάτορας, χτυπά το κουδούνι για να μπει σε σπίτι!

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε την ιδιοκτήτρια του σπιτιού στη Νότια Καρολίνα

aligator_carolina
Κάνει ζέστη. Ξεκινάς για την παραλία. Απολαμβάνεις το δροσερό νερό και τον ήλιο. Επιστρέφεις σπίτι. Και τι βρίσκεις στην πόρτα σου; Έναν... αλιγάτορα! Μάλιστα, όχι έναν οποιονδήποτε αλιγάτορα, αλλά έναν... κύριο, με όλη τη σημασία της λέξης. Διότι ο αλιγάτορας στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ δεν πήγε απλά στην πόρτα ενός σπιτιού, αλλά κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να... χτυπήσει το κουδούνι και να μπει... κυριλέ μέσα στο οίκημα!

Όλα τα παραπάνω διαδραματίστηκαν όταν η Κάρεν Αλφάνο, από το Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας, άκουσε τον ήχο του κουδουνιού της. Η γυναίκα δεν περίμενε κανέναν και ως εκ τούτου, δεν άνοιξε αμέσως την πόρτα. Ρώτησε ποιος είναι. Φυσικά, δεν πήρε καμία απάντηση. Άκουγε, μόνο, κάποιους... περίεργους θορύβους.

Οι θόρυβοι δεν ήταν άλλοι, από την προσπάθεια του ερπετού να... σκαρφαλώσει στον τοίχο και να χτυπήσει το... κουδούνι. Το κατάφερε, αλλά... μέχρι εκεί! Η κάτοικος της Νότιας Καρολίνας κάλεσε την αρμόδια υπηρεσία, οι άνθρωποι της οποίας έσπευσαν να μαζέψουν τον απροσδόκτητο και... απρόσκλητο «επισκέπτη».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης