H Μις Γαλλία 2019 σε εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού

H Μις Γαλλία 2019 σε εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού

η ίδια παραδέχεται, έχει πέσει θύμα bullying όταν ήταν έφηβη λόγω του σωματικού της βάρους - Το βίντεο με την εκστρατεία της κάνει το γύρο του διαδικτύου

france
H συμμαθητές της την κορόιδευαν στο σχολείο γιατί είχε αρκετά παραπανίσια κιλά. Πολλοί την φώναζαν τέρας και άλλοι σάκο... Σήμερα, είναι η ωραιότερη γυναίκα της Γαλλίας.

Η Βαιμαλάμα Σαβές φοράει το στέμμα της έχοντας κερδίσει επάξια τον τίτλο «Μις Γαλλία 2019» και ξεκινάει εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Όπως η ίδια παραδέχεται, έχει πέσει θύμα bullying όταν ήταν έφηβη. Επί τρία χρόνια, αντιμετώπιζε πρόβλημα με το βάρος της. Ο ισχυρός χαρακτήρας της ήταν αυτός που την προστάτευσε από τα κακόγουστα σχόλια των συμμαθητών της.

Η 24χρονη καλλονή από την Ταϊτή βγάζει την δική της κραυγή σε βίντεο που κάνει το γύρο των social media.

Υποστηρίζει ότι πολλοί από τους συμμαθητές της γελούσαν σε βάρος της και την φώναζαν «τέρας». Υπήρξαν και κάποιοι που της είχαν στείλει απειλητικά γράμματα.

«Εκείνη την εποχή, μου άρεσε να απομονώνομαι. Πήγαινα συχνά στην βιβλιοθήκη του σχολείου μου», υποστηρίζει η «Μις Γαλλία 2019».

Κλείσιμο
Σήμερα, υποκλίνονται όλοι στην ομορφιά της. Πριν από δύο μήνες, ο Νίκος Αλιάγας , δημοσιογράφος του γαλλικού ραδιοφωνικού δικτύου «Europe 1», είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με της καλλίπυγης Γαλλίδας εκθειάζοντας την ομορφιά της.


Miss France 2019 : «Le harcèlement scolaire peut mener au suicide»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης