Ο πρώην της την ανάγκασε να παραστήσει τον σκύλο και να φάει τις βλεφαρίδες της!

Ο πρώην της την ανάγκασε να παραστήσει τον σκύλο και να φάει τις βλεφαρίδες της!

Η νεαρή γυναίκα από τη Σκωτία ήταν πεπεισμένη ότι ο πρώην αγαπημένος της θα τη σκότωνε

torture
Μαρτυρικές στιγμές πέρασε στα χέρια του πρώην της μια νεαρή Σκωτσέζα, η οποία ισχυρίζεται ότι υποβλήθηκε σε πλήθος ταπεινώσεων και σωματικών βασανιστηρίων από τον εξοργισμένο άνδρα, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι της με σκοπό να την εκδικηθεί.

Η Danielle Dodds από το Ρένφριουσαϊρ κατήγγειλε πως τον περασμένο Νοέμβριο, ο πρώην φίλος της εισέβαλε στο σπίτι της και την κράτησε επί ώρες αιχμάλωτη εκεί, χτυπώντας τη και απειλώντας τη να τη σκοτώσει.

Όπως κατέθεσε στις Αρχές η νεαρή Σκωτσέζα, ο πρώην εραστής της αρχικά την ακινητοποίησε σε έναν καναπέ, κάθισε πάνω της και άρχισε να της κάνει ερωτήσεις.

Όταν οι απαντήσεις δεν του άρεσαν, ο Garry McNeill έριχνε γροθιές στο πρόσωπο της πρώην αγαπημένης του. Κάποια στιγμή, πήρε μια κουβέρτα και την έσπρωξε στο πρόσωπό της κόβοντάς της την αναπνοή.

torture-1
Κλείσιμο


Στη συνέχεια, ο διαταραγμένος άνδρας πήρε ένα μαχαίρι και έκοψε μεγάλες τούφες από τα μαλλιά της Dodds, ζητώντας της μάλιστα να του πει αν της άρεσε το νέο της κούρεμα. Στη συνέχεια, αφού έβαλε την κοπέλα να περπατά στα τέσσερα και να παριστάνει γαυγίζοντας το σκυλί, της ξερίζωσε τις βλεφαρίδες και μεγάλο μέρος των φρυδιών της και την ανάγκασε να καταπιεί τις τρίχες.

Στην κατάθεσή της, η Dodds εξηγεί πως ήταν πεπεισμένη ότι ο πρώην της είχε πρόθεση να την σκοτώσει. Όταν κάποια στιγμή προσπάθησε να του ξεφύγει και να τρέξει προς την έξοδο, εκείνος την πρόλαβε στην πόρτα και την έριξε αναίσθητη από τα χτυπήματα.

Μερικές ώρες αργότερα, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει όταν ο βασανιστής της αποκοιμήθηκε και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Ο 32χρονος Garry McNeill έχει συλληφθεί και η δίκη του πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο ίδιος πάντως δηλώνει αθώος και υποστηρίζει ότι οι καταγγελίες δεν είναι παρά φαντασιοπληξίες της πρώην του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης