Δείτε το viral βίντεο ενός πατέρα που τιμώρησε την κόρη του επειδή έκανε bullying σε συμμαθητή της

Δείτε το viral βίντεο ενός πατέρα που τιμώρησε την κόρη του επειδή έκανε bullying σε συμμαθητή της

Την έβαλε να περπατάει οκτώ χιλιόμετρα με τα πόδια προκειμένου να πάει στο σχολείο

oxaio
Με μία πρωτότυπη και επίπονη τιμωρία αποφάσισε ένας πατέρας στις ΗΠΑ,  να δώσει ένα γερό μάθημα στην κόρη του, επειδή εκφόβισε έναν συμμαθητή της. 

Το δεκάχρονο κορίτσι, ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι επειδή εκφόβισε έναν συμμαθητή της, δεν θα τη μεταφέρει για μια εβδομάδα το σχολικό και θα πρέπει να την πηγαίνει εκείνος με τον αυτοκίνητό του στο σχολείο.
Ohio Father Matt Cox Makes Daughter Walk To School After Bullying On The Bus

Ωστόσο στον Ματ Κοξ από το Σουόντον του Οχάιο, δεν άρεσε αυτή η ιδέα και αποφάσισε να δοκιμάσει έναν άλλο, αυστηρότερο τρόπο, για να είναι σίγουρος πως η κόρη του δεν θα ξανακάνει bullying. Ο Ματ Κοξ την έβαλε να περπατήσει μέχρι το σχολείο, καλύπτοντας μια απόσταση οκτώ χιλιομέτρων, με τη θερμοκρασία να δείχνει μόλις 2 βαθμούς Κελσίου, ενώ εκείνος την ακολουθούσε με το αυτοκίνητο. 

Μάλιστα ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook το βίντεο του παραδειγματισμού με τη λεζάντα «μαθήματα ζωής», όπου ακούγεται να λέει: «Αυτή η αξιαγάπητη κυρία είναι η δεκάχρονη κόρη μου που αποβλήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος από το σχολικό λεωφορείο επειδή εκφόβισε έναν άλλο μαθητή. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι το bullying είναι απαράδεκτο, ειδικά στο σπίτι μου. Την Παρασκευή, όταν η κόρη μου έφερε το χαρτί της αποβολής, μου είπε: «μπαμπά, θα πρέπει να με πηγαίνεις εσύ στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα». Όπως βλέπετε, σήμερα μαθαίνει ότι αλλιώς έχουν τα πράγματα. Πολλά παιδιά θεωρούν σήμερα ότι αυτό που κάνουν οι γονείς τους γι’ αυτά είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο, όπως το πηγαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους στο σχολείο το πρωί ή με σχολικά λεωφορεία. Όλα αυτά είναι προνόμια κι έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, γι’ αυτό και σήμερα η όμορφη κορούλα μου θα περπατήσει οκτώ χιλιόμετρα υπό 2 βαθμούς Κελσίου μέχρι το σχολείο. Πολλοί γονείς θα διαφωνήσουν, αλλά δεν πειράζει, γιατί κάνω αυτό που θεωρώ σωστό για να δώσω στην κόρη μου ένα μάθημα και να σταματήσει τον εκφοβισμό...»

Κλείσιμο
Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και προκάλεσε ποικίλα σχόλια με τους περισσότερους να επικροτούν την ενέργεια του πατέρα και άλλους να τον κατηγορούν ότι αντιμετώπισε το bullying της κόρης του με το ίδιο νόμισμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης