Η σοκαριστική στιγμή που καρχαρίας δαγκώνει δύτη στο κεφάλι
Ευτυχώς ο 29χρονος που δέχθηκε το δάγκωμα γλίτωσε μόνο με τραύματα
Την τρομακτική στιγμή της επίθεσης ενός καρχαρία σε δύτη κατέγραψε άλλος δύτης στις Μπαχάμες.
Ο 29χρονος Γουίλ Κράουσε βρισκόταν στο βυθό έχοντας στήσει καρτέρι για να πιάσει κάποιο ψάρι. Ξαφνικά από πίσω του τον προσέγγισε ένα καρχαρίας ο οποίος τον δάγκωσε στο κεφάλι.
«Άκουσα το κρακ» δήλωσε ο Κράουσε περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε στις 20 του περασμένου Αυγούστου από την επίθεση του καρχαρία μήκους περίπου 2 μέτρων.
Ευτυχώς ο 29χρονος τη γλίτωσε μόνο με μερικά ράμματα στο κεφάλι και το λαιμό αφού ο καρχαρίας δεν επέστρεψε για νέο χτύπημα.
Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America ο Κράουσε δήλωσε ότι πίστεψε πως θα πεθάνει ενώ ευχαρίστησε τους άλλους δύτες που ήταν μαζί του για την άμεση αντίδρασή τους.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους