Sony Music: Βγήκαν μαχαίρια στην καντίνα του προσωπικού - Δύο τραυματίες

Sony Music: Βγήκαν μαχαίρια στην καντίνα του προσωπικού - Δύο τραυματίες

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στα γραφεία της Sony και βρήκαν δύο άνδρες με τραύματα από μαχαίρι - Το επεισόδιο δεν θεωρείται «τρομοκρατικό», ενώ η Sony επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε έπειτα από έναν καβγά ανάμεσα στο προσωπικό

sony1-london
Η Sony Music ανακοίνωσε ότι δύο μέλη του προσωπικού catering της εταιρείας ενεπλάκησαν σε βίαιη φιλονικία στα κεντρικά βρετανικά γραφεία της, στο κέντρο του Λονδίνου. Λίγο νωρίτερα, η βρετανική Αστυνομία είχε αναφέρει πως δύο άτομα μαχαιρώθηκαν.

Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στα γραφεία της Sony -καθώς η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το επεισόδιο στην Ντέρι Στριτ του Κένσινγκτον- και βρήκαν δύο άνδρες με τραύματα από μαχαίρι. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως το επεισόδιο δεν θεωρείται «τρομοκρατικό» και η Sony επιβεβαίωσε αργότερα ότι σημειώθηκε έπειτα από έναν καβγά ανάμεσα στο προσωπικό.



«Δύο μέλη της ομάδας catering ενεπλάκησαν σε μια βίαιη φιλονικία» ανέφερε η Sony Music σε δήλωση που εξέδωσε. «Το επεισόδιο βρίσκεται τώρα στα χέρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας».

Η αστυνομία, η οποία προχώρησε στην εκκένωση των γραφείων για προληπτικούς λόγους, δήλωσε πως οι δύο άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης. Μεταφέρθηκαν αμφότεροι σε νοσοκομείο και η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα London Evening Standard, η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, φαίνεται πως ξέσπασε ένας καβγάς ανάμεσα σε δύο άνδρες στην καντίνα του προσωπικού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης