Νέες ταραχές στη Λωρίδα της Γάζας: 130 Παλαιστίνιοι τραυματίες, δύο σε κρίσιμη κατάσταση

gaz_isr

Στη λίστα των τραυματιών περιλαμβάνονται 25 παιδιά, ένας δημοσιογράφος και νοσοκομειακό προσωπικό

Νέες ταραχές ευρείας κλίμακας ξέσπασαν την Παρασκευή στη Λωρίδα της Γάζας, με συνέπεια τον τραυματισμό τουλάχιστον 130 Παλαιστινίων διαδηλωτών, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας των Παλαιστινίων, ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται 25 παιδιά, ένας δημοσιογράφος και νοσοκομειακό προσωπικό, ενώ ένας από τους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι μία 70χρονη γυναίκα. Από τα 130 άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομεί, οι 77 παρέμειναν για νοσηλεία, καθώς τα τραύματά τους κρίθηκαν σοβαρά.

«Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε πλέον. Οι άνθρωποι στη Γάζα αργοπεθαίνουν», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της παλαιστινιακής αρχής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vorotinov

Οι αμερικανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο Ιγκόρ Βοροτίνοβ που θεωρούνταν νεκρός για μια επταετία συνελήφθη στη Μολδαβία – Εκδόθηκε  στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει ομοσπονδιακές κατηγορίες

20355484

Ιδιαίτερα φορτισμένη η πρώτη ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ αφότου ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του CDU – Τάχθηκε κατά των εθνικών εγωισμών και τόνισε ότι «το γερμανικό συμφέρον είναι να σκεφτόμαστε πάντα και τους άλλους» 

rvs98

Σύμφωνα με έρευνα, το 22% των Ρώσων βρίσκεται στην κατηγορία των φτωχών, στην οποία ανήκουν τα άτομα τα εισοδήματα των οποίων δεν τους επιτρέπουν να αποκτήσουν τίποτα περισσότερο από τα βασικά είδη διατροφής