Η αντιπολίτευση στην ΠΓΔΜ φέρει μεγάλη ευθύνη για την πορεία της χώρας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, λέει ο Ζοζέφ Ντολ
UPD:
Ο πρόεδρος του ΕΛΚ Ζοζέφ Ντολ σε ανάρτηση στο Twitter καλεί την αντιπολίτευση στην ΠΓΔΜ να είναι εποικοδομητική στη δημοκρατική διαδικασία υπογραμμίζοντας πως φέρει μεγάλη ευθύνη για την πορεία της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
«Θα πρέπει να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις στην ΠΓΔΜ, που θα είναι καθοριστικές για τις μελλοντικές γενιές. Η αντιπολίτευση φέρει μεγάλη ευθύνη για την πορεία της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και πρέπει να είναι εποικοδομητική στη δημοκρατική διαδικασία», αναφέρει ο Ντολ στην ανάρτησή του.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΠΓΔΜ, το VMRO -DPMNE, είναι μέλος το ΕΛΚ.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.