Βίντεο με Βλαντιμίρ Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ να μαγειρεύουν... μπλινί στο Βλαδιβοστόκ

Βίντεο με Βλαντιμίρ Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ να μαγειρεύουν... μπλινί στο Βλαδιβοστόκ

Μετά τις συνομιλίες, οι δύο πρόεδροι Πούτιν και Τζινπίνγκ επιδόθηκαν στη διπλωματία της... γαστρονομίας – Μαγείρεψαν μπλινί και ήπιαν βότκα

putin_xi
Στην διπλωματία της... γαστρονομίας και ειδικότερα της τηγανίτας επιδόθηκαν οι πρόεδροι της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, μετά τις συνομιλίες τους στο διεθνές οικονομικό φόρουμ στο Βλαδιβοστόκ.

Μετά τη συζήτηση για τις διμερείς σχέσεις αλλά και την κατάσταση στη Βόρεια Κορέα, οι δύο πρόεδροι χαλάρωσαν, μαγείρεψαν μπλινί μπροστά στις κάμερες και ήπιαν ένα ποτήρι βότκα.

Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα τα επίσημα μέσα ενημέρωσης, Πούτιν και Σι, ντυμένοι με ποδιές κουζίνας, τηγανίζουν τα μπλινί, τα γεμίζουν με χαβιάρι και κατόπιν πίνουν ένα ποτηράκι βότκα.


Λίγο νωρίτερα, ο Σι Τζινπίνγκ είχε χαιρετίσει τη σχέση της Μόσχας με το Πεκίνο, τονίζοντας ότι «η φιλία μεταξύ τους ενδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο».

Κλείσιμο
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο πρόεδροι σηκώνουν τα μανίκια τους και παίρνουν θέση στην κουζίνα. Τον περασμένο Ιούνιο, κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, ο Πούτιν μαγείρεψε μπλινί, και πάλι μπροστά στις κάμερες, και τα έδωσε στον Σι να τα δοκιμάσει.


putin_xi1
putin_xi2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης