Ιταλία: Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε συναντήθηκε με τον Ματαρέλλα

conte__2_

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι διεργασίες για το κυβερνητικό πρόγραμμα και το νέο κυβερνητικό σχήμα – Ο Κόντε δεν παρουσίασε λίστα των υπουργών 

Με τον πρόεδρο της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα συναντήθηκε ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, κι ενώ οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεχίζονται.

Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν σύντομη, ενώ ο Τζουζέπε Κόντε ενημέρωσε τον Ματαρέλλα για το σημείο που βρίσκεται η σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος αλλά και για τις διεργασίες για την επιλογή των υπουργών που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση.

Εντός του επόμενου 24ώρου, θεωρείται ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση των δύο ανδρών. Μετά τη συνάντηση αυτή, αναμένεται ότι θα δοθεί «πράσινο φως» στην μάλλον ετερόκλητη κυβερνητική συμμαχία της Λέγκα με το Κίνημα Πέντε Αστέρων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

maik_pen708

«Θα παραμείνουμε στην περιοχή και θα συνεχίσουμε τον αγώνα» είπε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μια ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε εναντίον του διεθνούς συνασπισμού του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ