Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσιακή με νυφικό Givenchy - Η μακριά ουρά, το πέπλο και η τιάρα της Βασίλισσας Μαρίας

Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσιακή με νυφικό Givenchy - Η μακριά ουρά, το πέπλο και η τιάρα της Βασίλισσας Μαρίας

Με πέλο και μακριά ουρά, το νυφικό είναι ραμμένο με έξι σχολαστικά τοποθετημένες στρώσεις και ανοιχτή λαιμόκοψη, που πλαισιώνει χαλαρά τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση

000_1557PB
Ηταν το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό στην βιομηχανία της μόδας και η Clare Waight Keller του οίκου Givenchy εξέπληξε τους πάντες με το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως αναφέρει το παλάτι του Κένσινγκτον: «Το νυφικό της κυρίας Μαρκλ έχει σχεδιαστεί από την βραβευμένη Βρετανίδα σχεδιάστρια Κλερ Γουέι Κέλερ. Η κυρία Κέλερ πέρυσι έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια στον ιστορικό γαλλικό οίκο μόδας Givenchy».



Με πέλο και μακριά ουρά, το νυφικό είναι ραμμένο με έξι σχολαστικά τοποθετημένες στρώσεις και ανοιχτή λαιμόκοψη, που πλαισιώνει χαλαρά τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση.



Οι γραμμές του φορέματος εκτείνονται προς το πίσω μέρος, όπου η ουρά ρέει σε απαλές στρογγυλές πτυχώσεις, που καλύπτονται από ένα τριπλό στρώμα μεταξωτού υφάσματος. Τα λεπτά μανίκια των τριών τετάρτων προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεοτερισμού.


Σύμφωνα με την επιθυμία της Μέγκαν, το πέπλο μήκους πέντε μέτρων ήταν κεντημένο με λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας. Η νύφη πρόσθεσε επίσης δύο λουλούδια της επιλογής της, εκ των οποίων μια παπαρούνα της Καλιφόρνιας, πολιτεία από την οποία κατάγεται.

Κλείσιμο
Η Μέγκαν φορούσε παπούτσια επίσης του γαλλικού οίκου Givenchy και ένα διαμαντένιο διάδημα της βασίλισσας Μαρίας. Τα σκουλαρίκια και το βραχιόλι της ήταν του οίκου Cartier.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης