Τραμπ κατά Ομπάμα και FBI: Είχαν κατάσκοπο στην εκστρατεία μου - Σκάνδαλο μεγαλύτερο από το Γουότεργκεϊτ!

Τραμπ κατά Ομπάμα και FBI: Είχαν κατάσκοπο στην εκστρατεία μου - Σκάνδαλο μεγαλύτερο από το Γουότεργκεϊτ!

Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου ήρθαν ακριβώς ένα χρόνο μετά την έναρξη της έρευνας της αμερικανικής Δικαιοσύνης για ρωσικό «δάκτυλο» στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, το 2016 

trump_obama
Με αμείωτη ένταση φαίνεται πώς συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, με τον προκάτοχό του, Μπαράκ Ομπάμα. Πριν από λίγα λεπτά, μεσημέρι Πέμπτης (ώρα Ελλάδος), ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε το FBI και τον Δημοκρατικό τέως πρόεδρο ότι «κατασκόπευσαν» με την προεκλογική του εκστρατεία, το 2016, έχοντας τουλάχιστον «έναν εμπιστευτικό πληροφοριοδότη» στις τάξεις του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών.

Μάλιστα, ο Τραμπ έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για σκάνδαλο μεγαλύτερο από το Γουότεργκεϊτ, σε περίπτωση που οι αναφορές επαληθευτούν. 

Προς επίρρωσιν των λεγομένων του, επικαλέστηκε δηλώσεις του Άντριου ΜακΚάρθι, πρώην γενικού εισαγγελέα, ο οποίος εμφανίστηκε στο δίκτυο Fox News και αναφέρθηκε στην ύπαρξη «τουλάχιστον ενός εμπιστευτικού πληροφοριοδότη» στις τάξεις της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.

Οι δηλώσεις αυτές, μάλιστα, του Αμερικανού προέδρου, ήρθαν ακριβώς ένα χρόνο μετά την έναρξη της έρευνας της αμερικανικής Δικαιοσύνης για ρωσικό «δάκτυλο» στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, το 2016. 

Μια έρευνα, την οποία ο ίδιος ο Τραμπ χαρακτήρισε, πρόσφατα, «κυνήγι μαγισσών»...

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης