χαρακτήρισε φίλο του τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρά τις εντάσεις στις σχέσεις των δύο χωρών και τα μύρια προβλήματα που υπάρχουν και βασικά δημιουργεί η Άγκυρα.
Σε συνάντησή τους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Τραμπ επαίνεσε την ηγετική ικανότητα του Τούρκου προέδρου, σημειώνοντας ότι ο Ερντογάν «έχει γίνει φίλος μου».
«Πιστεύω ότι τώρα είμαστε πιο κοντά από ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.
Περίπου τα ίδια είπε από την πλευρά του και ο Ταγίπ Ερντογάν. Όμως οι διαφωνίες παραμένουν και είναι έντονες. Ο κ. Τραμπ ζήτησε την ακύρωση της πώλησης των ρωσικών πυραύλων S-400, και ο κ. Ερντογάν τον τερματισμό της στρατιωτικής ενίσχυσης των Κούρδων της Συρίας (YPG).
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.