Ευρώπη για την απόφαση Τραμπ: Η συνθήκη του Παρισιού δεν τίθεται σε επαναδιαπραγμάτευση
Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία εξέφρασαν την λύπη τους για την αμερικανική απόφαση, σημειώνοντας ότι η συνθήκη του Παρισιού προσφέρει «σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες για ευημερία και ανάπτυξη»
Η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία «πιστεύουν ακράδαντα ότι η συνθήκη του Παρισιού δεν μπορεί να τεθεί σε επαναδιαπραγμάτευση», υπογραμμίζεται στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυβερνήσεις των τριών χωρών μετά την ανακοίνωση της απόφασης της αμερικανικής κυβέρνησης για την απόσυρση των ΗΠΑ από την συνθήκη του Παρισιού για το κλίμα.
Οι τρεις ευρωπαϊκές χώρες εξέφρασαν την λύπη τους για την αμερικανική απόφαση, σημειώνοντας ότι η συνθήκη του Παρισιού προσφέρει «σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες για ευημερία και ανάπτυξη».
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάλεσαν όλους τους συμμάχους τους για να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή. Επίσης ανέφεραν ότι θα εντείνουν την στήριξή τους στις αναπτυσσόμενες χώρες για να τις βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους που θέτει η συνθήκη, έπειτα από την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.