Ο άντρας με το «βιονικό» πέος έχασε την παρθενιά του στα 44 του χρόνια

Ο άντρας με το «βιονικό» πέος έχασε την παρθενιά του στα 44 του χρόνια

Η γυναίκα που τον βοήθησε να γνωρίσει τον έρωτα είναι μια ιερόδουλη που συγκινήθηκε όταν άκουσε την ιστορία του

Ο άντρας με το «βιονικό» πέος έχασε την παρθενιά του στα 44 του χρόνια
Ο άντρας με το «βιονικό» πέος, Μοχάμεντ Αμπάντ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το πρώτο τεστ της συσκευής που του εμφύτευσαν οι γιατροί ήταν επιτυχημένο και ο 44χρονος έκανε σεξ για πρώτη φορά στη ζωή του. Η γυναίκα που τον βοήθησε να γνωρίσει τον έρωτα είναι η Σάρλοτ Ρόουζ, η οποία είναι ιερόδουλη και είχε προσφερθεί να βοηθήσει τον Αμπάντ όταν άκουσε την ιστορία του.

Κλείσιμο


Ο ίδιος ο Αμπάντ, ο οποίος εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας στο Εδιμβούργο, δήλωσε με ενθουσιασμό: «Ήταν καταπληκτικά. Περίμενα για αυτή τη μέρα από τα 18 μου. Αλλά τώρα νιώθω σαν να έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από την πλάτη μου και είμαι τόσο ευτυχισμένος».

Ο 44χρονος άντρας έχασε τα γεννητικά του όργανα στην ηλικία των έξι ετών, σε ένα τροχαίο ατύχημα, από το οποίο μετά βίας επιβίωσε.

Το 2012, μετά από πολλά χρόνια απογοήτευσης, οι γιατροί κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα «βιονικό» πέος, το οποίο ωστόσο, χρειάστηκε τρία χρόνια μέχρι να τελειοποιηθεί. 

Ο Αμπάντ, μιλώντας για την πρωτόγνωρη εμπειρία του, σχολίασε: «Ήθελα να προχωρήσω με κάποια, η οποία θα με δεχόταν όπως είμαι. Ήταν υπέροχα. Μόλις τελειώσαμε, είχα ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου».

Όσον αφορά τη Ρόουζ, η ίδια δήλωσε πως ένιωσε τιμή που βοήθησε τον Αμπάντ, ενώ πρόσφερε τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς. Όπως, μάλιστα, σχολίασε η ίδια: «Ήταν πραγματικά τιμή για μένα, γιατί η πρώτη φορά είναι μια ανάμνηση που δεν ξεχνά κανείς στη ζωή του.  Φρόντισα να μην αισθανθεί καθόλου πίεση ο Μοχάμεντ. Περάσαμε πολύ ωραία». 

Μάλιστα, η νύχτα που πέρασαν φαίνεται πως έφερε πιο κοντά τη Ρόουζ και τον Αμπάντ, οι οποίοι έγιναν φίλοι.

Όσον αφορά την αλλαγή στη ζωή του 44χρονου άντρα, ο ίδιος δήλωσε πως έχει ανέβει η αυτοπεποίθησή του, ενώ ονειρεύεται να γίνει και πατέρας. Ο Αμπάντ ήταν παντρεμένος στο παρελθόν, αλλά είχε κρατήσει μυστική την κατάστασή του, καθώς ενημέρωσε την σύζυγό του για το ατύχημά του τη νύχτα του γάμου τους. Η ίδια στάθηκε στο πλευρό του, αλλά τελικά ο γάμος τους κατέρρευσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης