Closer για Ζουλί Γκαγιέ: Τη φυλάνε σωματοφυλάκες και χρησιμοποιεί λιμουζίνα του κράτους

Closer για Ζουλί Γκαγιέ: Τη φυλάνε σωματοφυλάκες και χρησιμοποιεί λιμουζίνα του κράτους

Η «Le Parisien» υπενθυμίζει στους αναγνώστες της ότι το κόστος της «προστασίας» της κρυφής ερωμένης του Ολάντ το επιβαρύνεται ο γαλλικός λαός  

Closer για Ζουλί Γκαγιέ: Τη φυλάνε σωματοφυλάκες και χρησιμοποιεί λιμουζίνα του κράτους
Με λιμουζίνα που ανήκει στο γαλλικό κράτος και δύο σωματοφύλακες εθεάθη το κρυφό αμόρε του Γάλλου προέδρου, Ζουλί Γκαγιέ, στους δρόμους των Παρισίων με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer» να αποδεικνύει στο πρωτοσέλιδό του ότι η ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ συμπεριφέρεται σαν να είναι η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας. 

Η φωτογραφία με την Γκαγιέ να βγαίνει από μία λιμουζίνα φορώντας ένα λευκό παλτό υπό το άγρυπνο βλέμμα δύο αστυνομικών (ντυμένων με πολιτικά) προκάλεσε μέσα σε λίγες ώρες θύελλα αντιδράσεων στη Γαλλία με τον υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, επιστήθιο φίλο του Σοσιαλιστή προέδρου, να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό δίκτυο «iTele», ο Μισέλ Σαπέν προσπάθησε να δικαιολογήσει την «προστασία» της κρυφής ερωμένης του Ολάντ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κυρία Ζουλί Γκαγιέ είναι δημόσιο πρόσωπο και μπορεί να δεχτεί απειλές. 


Κλείσιμο

Όπως σχολιάζει ο γαλλικός Τύπος, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών ήλθε σε πολύ δύσκολη θέση αφού νόμιζε ότι ο δημοσιογράφος θα τον... βομβάρδιζε με ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας του και όχι για τους σωματοφύλακες που προσέχουν την Γκαγιέ και το προεδρικό αυτοκίνητο που την μετέφερε. 

Η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», διερωτάται αν δικαιούται να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο που ανήκει στο κράτος η κυρία Γκαγιέ ενώ η «Le Parisien» υπενθυμίζει στους αναγνώστες της ότι το κόστος της «προστασίας» της Γαλλίδας ηθοποιού το επιβαρύνεται - ποιος άλλος! - ο γαλλικός λαός.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης