Κίνα: Μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα βλάψει την παγκόσμια οικονομία
Θα προκαλέσει αύξηση στην τιμή του πετρελαίου- Έκκληση Κίνας για πολιτική λύση
Η Κίνα προειδοποίησε σήμερα ότι μία στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα έπληττε την παγκόσμια οικονομία, κυρίως προκαλώντας την αύξηση των τιμών του πετρελαίου, και επανέλαβε την έκκλησή της για την εξεύρεση πολιτικής λύσης στη συριακή κρίση.
"Μία στρατιωτική δράση θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία, ειδικά στην τιμή του πετρελαίου--θα προκαλούσε άνοδο της τιμής του πετρελαίου", δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών της Κίνας Ζου Γκουανγκιάο στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της ομάδας των G-20.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή