Επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι το βράδυ της Κυριακής (7/12) στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης επί της οδού Θήρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα ατόμων πέταξε τουλάχιστον 3 μολότοφ και στη συνέχεια έφυγε προς της οδό Δροσοπούλου.
Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών ενώ μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 14 προσαγωγές ατόμων. Ειδικότερα 12 έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και δύο στο ΑΤ Κυψέλης.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.