Φράουλα σε σχήμα πέους δημοπρατείται για καλό σκοπό
Το παράξενο δημιούργημα της φύσης θα δημοπρατηθεί (!) για φιλανθρωπικό σκοπό
Όταν η Κάρολ Κόλεν φύτευε στον κήπο του σπιτιού της στο Ντάρτφορντ του Κεντ φράουλες, δεν πίστευε πως θα έβλεπε κάποια μέρα ένα από τα πιο παράξενα δημιουργήματα της φύσης.
Η 52χρονη Βρετανίδα νοικοκυρά μάζευε για χρόνια φράουλες και ποτέ δεν είχε παρατηρήσει κάτι... διαφορετικό. Μέχρι την προχθές, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με μια... “σέξι” φράουλα που όμοιά της ουδέποτε έχει καταγραφεί!
Η περί ης ο λόγος φράουλα έχει σχήμα ανδρικού πέους και από τη στιγμή που η κυρία Κόλεν ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Διαδίκτυο έχει γίνει πραγματικό “χιτ”.
Τώρα η κυρία Κόλεν δηλώνει πως θα διαθέσει την φράουλα σε ιντερνετική δημοπρασία που θα διενεργήσει και τα όποια έσοδα συγκεντρώσει θα τα διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.