Βοστώνη: Τι είπε για τις εκρήξεις ο γιος του Στ. Κυριακίδη που κέρδισε το 1946 στον Μαραθώνιο
«Τα είχαμε χαμένα. Μέσα σε λίγα δεύτερα έγινε δεύτερη έκρηξη και τότε καταλάβαμε πως ήταν βόμβες. Το ευτύχημα ήταν πως ήταν μικρής έντασης και μάλλον τις είχαν φτιάξει ερασιτέχνες», είπε
«Ήταν μια πολύ ωραία ημέρα, γεμάτη χαρά. Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί τίποτα κακό. Ο δικός μας μαραθώνιος είναι σα μια μεγάλη γιορτή για εμάς. Χτύπησαν τους δρομείς που έφταναν στον τερματισμό», δήλωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο γιος του Έλληνα δρομέα Στέλιου Κυριακίδη, ο οποίος το 1946 θριάμβευσε στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, πετυχαίνοντας ατομικό και παγκόσμιο ρεκόρ.
«Έγινε η πρώτη έκρηξη. Πολύς θόρυβος και πάρα πολύς καπνός. Δεν ξέραμε εκείνη τη στιγμή τι είχε γίνει. Τα είχαμε χαμένα», προσθέτει, περιγράφοντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το σκηνικό τρόμου που επικράτησε χθες στη Βοστώνη.
«Μέσα σε λίγα δεύτερα έγινε δεύτερη έκρηξη και τότε καταλάβαμε πως ήταν βόμβες. Το ευτύχημα ήταν πως ήταν μικρής έντασης και μάλλον τις είχαν φτιάξει ερασιτέχνες», σημείωσε ο κ. Κυριακίδης, υπογραμμίζοντας πως η επέμβαση των Αρχών ήταν άμεση.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.