Ουαλία: Σκύλος κατασπάραξε μωρό 9 μηνών

Ουαλία: Σκύλος κατασπάραξε μωρό 9 μηνών

Ο σκύλος φέρεται να τρομοκρατήθηκε από πυροτεχνήματα - Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθεί αν είναι απαγορευμένη ράτσα

Ουαλία: Σκύλος κατασπάραξε μωρό 9 μηνών
Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Ουαλία, καθώς ένα μωρό μόλις 9 μηνών έχασε τη ζωή του από επίθεση σκύλου. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής(02/11), στο Ρόγκιτ, ένα μικρό χωριό στη νοτιοανατολική Ουαλία.

Το βρέφος, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMailήταν στο σπίτι συγγενών με τους γονείς του, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένο από την επίθεση. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, το βρέφος κηρύχθηκε νεκρό στο σημείο, λίγο μετά την άφιξη της αστυνομίας και του ασθενοφόρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο σκύλος ενδέχεται να είχε τρομάξει από πυροτεχνήματα που ακούστηκαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο μωρό. Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση του σκύλου και διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθεί αν το ζώο ανήκει σε κάποια από τις απαγορευμένες ράτσες σκύλων στην Ουαλία.

Το απόγευμα της Δευτέρας(03/11), οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο σκύλος θανατώθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης