Ένα 8χρονο αγόρι βρέθηκε εγκλωβισμένο κάτω από το τραμ, στην περιοχή Neuhof στο Στρασβούργο, το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά σώθηκε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/10), όταν το 8χρονο παιδί που κινούνταν με ποδήλατο μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος ήταν με πατίνι, έπεσε στις ράγες της γραμμής C του τραμ. Παρά την άμεση αντίδραση του οδηγού του τραμ, το παιδί εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα.
Βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνει έναν περαστικό ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει τον ανήλικο που βρισκόταν κάτω από το τραμο. Όπως επιβεβαίωσε η Εταιρεία Μεταφορών Στρασβούργου, το παιδί δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με το BFMTV.
Δείτε το βίντεο:
«Δεν χρειάστηκε να σηκώσουμε το τραμ. Ευτυχώς, υπήρχε ένα κενό που επέτρεψε τη διάσωση του παιδιού» δήλωσε εκπρόσωπος της Εταιρείας Μεταφορών.
Το παιδί απεγκλωβίστηκε άμεσα από τους πυροσβέστες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, χωρίς να έχει σοβαρά τραύματα. Το περιστατικό προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας του τραμ για περίπου μία ώρα.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.