Συνάντηση του Αμερικανού ΥΠΕΞ με τον Κινέζο ομόλογό του σήμερα στη Μαλαισία
Η συνάντηση θα καταγραφεί καθώς η Ουάσιγκτον και το Πεκίνο συνεχίζουν να βρίσκονται σε διένεξη για πολλά και διάφορα ζητήματα
Ο Aμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο θα συναντηθεί σήμερα με τον Kινέζο ομόλογό του Ουάνγκ Γι στο περιθώριο της συνόδου των ΥΠΕΞ του ASEAN στη Μαλαισία, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Η συνάντηση θα καταγραφεί καθώς η Ουάσιγκτον και το Πεκίνο συνεχίζουν να βρίσκονται σε διένεξη για πολλά και διάφορα ζητήματα, από το εμπόριο μέχρι τη διακίνηση οπιοειδούς –της φαιντανύλης–, περνώντας από την Ταϊβάν και τις τεχνολογίες αιχμής.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών