Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον καύσωνα στη Σαρδηνία
Τα θύματα είχαν μεταβεί στα θέρετρα Σαν Τεοντόρο και Μπουντόνι και ενώ έκαναν ηλιοθεραπεία υπέστησαν ανακοπή καρδιάς
Δυο άνδρες, ηλικίας 75 και 60 ετών, έχασαν τη ζωή τους σήμερα στη Σαρδηνίαεξαιτίας του κύματος καύσωνα, με τη θερμοκρασία στο ιταλικό αυτό νησί να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Τα θύματα είχαν μεταβεί στα θέρετρα Σαν Τεοντόρο και Μπουντόνι και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έκαναν ηλιοθεραπεία υπέστησαν ανακοπή καρδιάς. Παρασχέθηκε άμεση ιατρική βοήθεια και στις δυο περιπτώσεις αλλά, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα.
Από την αρχή της εβδομάδας άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, στην Ιταλία, εξαιτίας του καύσωνα και των πλημμυρών που προκλήθηκαν από ξαφνικές βροχοπτώσεις.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.