Η αμερικανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης του ύψους των δασμών σε εισαγωγές κινεζικών προϊόντων σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων με το Πεκίνο, ανέφεραν σήμερα μια πηγή του Λευκού Οίκου και η Wall Street Journal.
Οι δασμοί στην Κίνα είναι πιθανό να μειωθούν μεταξύ 50% και 65%, τόνισε η αμερικανική εφημερίδα επικαλούμενη αξιωματούχο του Λευκού Οίκου.
Πηγή με γνώση του θέματος είπε σύμφωνα με το Reuters ότι η αμερικανική προεδρία θα εξετάσει τη μείωση των δασμών στα εισαγόμενα κινεζικά προϊόντα εν αναμονή των συνομιλιών με το Πεκίνο.
Η πηγή σημείωσε ότι οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει σε συνδυασμό με τις διαπραγματεύσεις και δεν θα γίνει μονομερώς.
Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προανήγγειλε «σημαντική» μείωση των δασμών που έχει επιβάλει στην Κίνα.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής