Σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) κοντά στην Κωνσταντινούπολη, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων της Τουρκίας (AFAD).
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Σηλυβρίας στη θάλασσα του Μαρμαρά.
Μάλιστα, ο σεισμός σημειώθηκε τη στιγμή που δημοσιογράφος του CNN Turk βρίσκονταν στον αέρα για την τηλεοπτική της εκπομπή. Η δημοσιογράφος, όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τα πρώτα δευτερόλεπτα της σεισμικής δόνησης είναι ψύχραιμη. Ωστόσο, όσο περνά η ώρα και ο σεισμός μεγαλώνει σαστίζει και φωνάζει.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.